Pròtesi total de maluc. Immediatament després.

article_protesis_meluc_20.png

Pròtesi total de maluc. Immediatament després

Immediatament després d'acabar la cirurgia serà traslladat a una sala de reanimació on esperaràs que desaparegui l'efecte de l'anestèsia regional i podràs moure les cames o recuperar-te de l'anestèsia general si ha estat la tècnica escollida.

Quan arribis a l'habitació et permetrem començar a ingerir tant fluids com sòlids. És molt important per a nosaltres que la cirurgia tingui el mínim impacte possible en el seu cos.
Durant les primeres hores podràs realitzar moviments de flexió i ampliació del turmell, així com contraccions dels músculs de la cuixa. Si el teu metge no et diu el contrari, pots dormir al teu costat, és important que descansis. Al cap de tres o quatre hores, acompanyat d'una infermera, es va poder aixecar per anar al bany. Si hi hem operat a la tarda, pots anar l'endemà al matí.

És important que la primera vegada que t'aixequis no ho facis de sobte, ja que pot ser una mica hipotensiu després de la intervenció.

És aconsellable prendre els analgèsics prescrits i antiinflamatoris, encara que no creguis que els necessites i no prenguis la teva medicació habitual sense abans consultar amb el teu metge o infermera.

El primer dia caminaràs amb alguns caminants per a una major seguretat i si no hem especificat el contrari, pots suportar tot el pes a la cama operada.
El fisioterapeuta t'ajudarà a recomanar exercicis que has de fer pel teu compte i t'ensenyarà a utilitzar crosses el primer o segon dia.

Et deixarem dutxar-te l'endemà de la cirurgia.

El segon dia se't ensenyarà a pujar i baixar escales i si no hi ha cap problema a partir d'aquest moment podràs decidir tornar a casa.

És important tenir preparada la casa prèviament, treure catifes, tenir un còmode bany per entrar i sortir.

Les primeres setmanes és normal que la cama operada s'infli més que l'altra. Sol ser edema que descendeix a través de l'extremitat. Tampoc és estrany que un hematoma aparegui principalment a la part posterior de la cama. Si el dolor és significatiu i no millora amb la cama aixecada, ens hauries de consultar.

És molt important que cada hora o dues d'un passeig curt i fer els exercicis, t'hagis de moure sovint i per descomptat no has d'estar al llit.ESPECIALISTES EN
CIRURGÍA ORTOPÈDICA Y TRAUMATOLOGIA


+34 667 548 958
ESPECIALISTAS EN, TRAUMATOLOGÍA

APTIMA CENTRE CLÍNIC TERRASSA

PLAÇA DELS DRETS HUMANS 1
EDIFICI ESTACIÓ
08222. TERRASSA
BARCELONA


NOU – TRAUMADVANCE TERRASSA

Exclusiu per a Pacients Privats
Carrer Major 17, 4º 1ª
08222. TERRASSA
BARCELONA

Web Mèdic Acreditat. Veure més
informació

HOSPITAL QUIRÓN TEKNON

I.T.R.T. Institut de Teràpia
Regenerativa Tisular

C/ VILANA 12, PL. BAJA
08022. BARCELONA
BARCELONA


Copyright by InTouch System 2021 Todos los derechos reservados
Obrir xat
1
Avenç del trauma
Bon dia, com podem ajudar-te?