POLÍTICA DE PRIVACITAT

D’acord amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), TRAUMA ADVANCE SLP informa els usuaris que ha creat un perfil a les Xarxes Socials Facebook, Instagram i Linkedin, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de TRAUMA ADVANCE SLP: – CIF: B65089583 – ADREÇA: C/ GAUDÍ 44, 2º 2º 08243 – MANRESA – BARCELONA – CORREU ELECTRÒNIC: INFO@TRAUMADVANCE.ES – DOMINI WEB: WWW.TRAUMADVANCE.ES

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per TRAUMA ADVANCE SLP, mostrant així interès en la informació que es publicita a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir-ne la privacitat.

TRAUMA ADVANCE SLP té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, especialment el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap sistema de tractament.

En relació als drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, de les quals vostè disposa i que poden ser exercitades davant TRAUMA ADVANCE SLP, d’acord amb el RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

-Dret d’Accés: És el dret de l’usuari a obtenir informació sobre les seves dades concretes de caràcter personal i del tractament que s’hagi realitzat o es realitzi, així com de la informació disponible sobre l’origen d’aquestes dades i les comunicacions realitzades o previstes de les mateixes.

-Dret de Rectificació: És el dret de l’afectat a que es modifiquin les dades que resultin ser inexactes o incompletes. Només podrà satisfer’s en relació a aquella informació que es trobi sota el control de TRAUMA ADVANCE SLP, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina, imatges o continguts web on constin dades de caràcter personal de l’usuari.

-Dret a la Limitació de tractament: És el dret a que es limitin les finalitats del tractament previstes de forma original pel responsable del tractament.

-Dret de Supressió: És el dret a suprimir les dades de caràcter personal de l’usuari, llevat del que preveu el RGPD o altres normatives aplicables que determinin l’obligatorietat de la conservació de les mateixes, en temps i forma.

-Dret de portabilitat: El dret a rebre les dades personals que l’usuari hagi facilitat en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre-les a un altre responsable.

-Dret d’Oposició: És el dret de l’usuari a que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se’n cessi el tractament per part de TRAUMA ADVANCE SLP.

TRAUMA ADVANCE SLP realitzarà les següents actuacions:

-Accés a la informació pública del perfil.

-Publicació al perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de TRAUMA ADVANCE SLP.

-Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.

-Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que ja no li interessin i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, un cop unit a la pàgina de TRAUMA ADVANCE SLP, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. S’hi prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decor, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, TRAUMA ADVANCE SLP es reserva el dret a retirar de manera immediata el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

TRAUMA ADVANCE SLP no es farà responsable dels continguts que lliurement hagi publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, pel que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que es puguin publicar a la pàgina no seran em
ESPECIALISTES EN
CIRURGÍA ORTOPÈDICA Y TRAUMATOLOGIA


+34 667 548 958
ESPECIALISTAS EN, TRAUMATOLOGÍA

APTIMA CENTRE CLÍNIC TERRASSA

PLAÇA DELS DRETS HUMANS 1
EDIFICI ESTACIÓ
08222. TERRASSA
BARCELONA


NOU – TRAUMADVANCE TERRASSA

Exclusiu per a Pacients Privats
Carrer Major 17, 4º 1ª
08222. TERRASSA
BARCELONA

Web Mèdic Acreditat. Veure més
informació

HOSPITAL QUIRÓN TEKNON

I.T.R.T. Institut de Teràpia
Regenerativa Tisular

C/ VILANA 12, PL. BAJA
08022. BARCELONA
BARCELONA


Copyright by InTouch System 2021 Todos los derechos reservados
Obrir xat
1
Avenç del trauma
Bon dia, com podem ajudar-te?