CONDICIONS D’US

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), TRAUMA ADVANCE SLP informa que és titular del lloc web WWW.TRAUMADVANCE.COM. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, TRAUMA ADVANCE SLP informa dels següents dades:

El titular d’aquest lloc web és TRAUMA ADVANCE SLP, amb CIF B65089583 i domicili social a C/ GAUDÍ 44, 2º 2º 08243 – MANRESA – BARCELONA. La direcció de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: info@traumadvance.com

Usuari i règim de responsabilitats

La navegació, accés i ús pel lloc web de TRAUMA ADVANCE SLP confereix la condició d’usuari, pel qual s’accepten, des de la navegació pel lloc web de TRAUMA ADVANCE SLP, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de TRAUMA ADVANCE SLP proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

  • La veracitat i legalitat de les informacions aportades per l’usuari en els formularis estesos per TRAUMA ADVANCE SLP per a l’accés a certs continguts o serveis oferts pel web.
  • L’ús de la informació, serveis i dades oferts per TRAUMA ADVANCE SLP contràriament al que disposen les presents condicions, la Llei, la moral, les bones costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre mode puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

Política d’enllaços i exempcions de responsabilitat

TRAUMA ADVANCE SLP no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts al seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa.

Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

TRAUMA ADVANCE SLP declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que pogués derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, TRAUMA ADVANCE SLP no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

Modificacions

TRAUMA ADVANCE SLP es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís prèvi, en el contingut del seu lloc web. Tant en el referent als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades en la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

Protecció de dades

D’acord amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de TRAUMA ADVANCE SLP amb CIF B65089583 i domicili social a C/ GAUDÍ 44, 2º 2º 08243 – MANRESA – BARCELONA, amb la finalitat de poder facilitar, agilitar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. En compliment de la normativa vigent, TRAUMA ADVANCE SLP informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes mencionats anteriorment.

L’informem que tractarem les seves dades conforme a l’existència del seu consentiment.

TRAUMA ADVANCE SLP informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, leal, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que TRAUMA ADVANCE SLP es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes siguin suprimides o rectificades sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com del consentiment prestat per al tractament de les mateixes, dirigint la seva sol·licitud a l’adreça postal indicada anteriorment o al correu electrònic info@traumadvance.com.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Certificat SSL (Secure Sockets Layer)

El CERTIFICAT SSL proporciona autenticació, privacitat i seguretat de la informació entre TRAUMA ADVANCE SLP i l’usuari.

TRAUMA ADVANCE SLP disposa d’un certificat de seguretat que s’utilitza per CERTIFICAT SSL per a realitzar connexions segures.

En aquest procés s’estableixen diversos paràmetres per a realitzar la connexió de forma segura i s’estableix usant claus preestablertes, codificant i
ESPECIALISTES EN
CIRURGÍA ORTOPÈDICA Y TRAUMATOLOGIA


+34 667 548 958
ESPECIALISTAS EN, TRAUMATOLOGÍA

APTIMA CENTRE CLÍNIC TERRASSA

PLAÇA DELS DRETS HUMANS 1
EDIFICI ESTACIÓ
08222. TERRASSA
BARCELONA


NOU – TRAUMADVANCE TERRASSA

Exclusiu per a Pacients Privats
Carrer Major 17, 4º 1ª
08222. TERRASSA
BARCELONA

Web Mèdic Acreditat. Veure més
informació

HOSPITAL QUIRÓN TEKNON

I.T.R.T. Institut de Teràpia
Regenerativa Tisular

C/ VILANA 12, PL. BAJA
08022. BARCELONA
BARCELONA


Copyright by InTouch System 2021 Todos los derechos reservados
Obrir xat
1
Avenç del trauma
Bon dia, com podem ajudar-te?